Hírek

Megbeszélés Doug Ford miniszterelnökkel

2020. január 15-én Ódor Bálint nagykövet és Palkovits Valér főkonzul megbeszélést folytatott Ontario tartomány miniszterelnökével, Doug Forddal Torontóban.

Tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Tündérszó meseíró pályázat

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület XI. alkalommal hirdeti meg határok nélküli meseíró pályázatát. A pályázatra a világ bármely országában élő 8–15 éves gyermekek magyar nyelven írott meséit várjuk e-mailben, Microsoft Word dokumentumban, vagy postai úton 4 példányban, 2020. március 13-ig.
Tovább

Új Időpontfoglaló rendszer konzuli ügyintézéshez

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2020. január 16-tól a Torontói Főkonzulátuson bevezetésre kerül egy új, felhasználóbarát on-line Konzuli Időpontfoglaló Rendszer.
Tovább

Elismerésben részesült Les és Bob Aykler

A kanadai magyarok szolgálatában végzett több évtizedes tevékenységük elismeréseként a torontói Les Aykler és Robert Aykler részére díszoklevelet adományozott Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök- helyettese és Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár.

Tovább

Virtuózok koncert Torontóban

2019. november 13. és 21. között került sor nagy sikerrel a Virtuózok Kamaraegyüttes turnéjára Kanadában a Torontói Főkonzulátus szervezésében.
Tovább