Hírek

Kihelyezett konzuli fogadónap Edmonton városában

A Torontói Főkonzulátus vancouveri konzuli irodája kihelyezett fogadónapot tart 2021. október 2-án Edmontonban.
Tovább

Pályázati felhívás konzuli ügykezelői munkakör helyi alkalmazottként történő betöltésére

Magyarország Torontói Főkonzulátusa pályázatot hirdet konzuli ügykezelői munkakör helyi alkalmazottként történő betöltésére.
Tovább

Pályázati felhívás magyar nyelvi és magyarságismereti képzésre

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Balassi Bálint ösztöndíjprogramban Márton Áron ösztöndíjpályázatot hirdet a kulturális és nyelvi azonosságtudat megőrzésének és erősítésének érdekében a 2022-es tanévre, a Kárpát-medencén kívül, elsősorban a déli féltekén diaszpórában élő magyar származású személyek számára MAGYAR NYELVI és MAGYARSÁGISMERETI KÉPZÉSRE.
Tovább

Megjelent a Nemzeti Újrakezdés Program II. pályázati kiírása

A Nemzeti Újrakezdés Program II. pályázati kiírása a magyarság összetartozása és szülőföldön való boldogulása szempontjából meghatározó tevékenységet folytató szervezetek programjainak és rendezvényeinek megvalósítását szeretné ösztönözni, e célokat tükröző igényes, minőségi pályázatok támogatásával, többek között a diaszpóra alprogram keretében.
Tovább

Főkonzuli válasz a Winnipeg Free Press Magyarországot támadó cikkére

Június 18-án a Winnipeg Free Press tényeket mellőző és alaptalan vádakat tartalmazó véleménycikket jelentetett meg Magyarországról, amelyre Palkovits Valér főkonzul a szerkesztőségnek megküldött és itt olvasható levélben reagált
Tovább