Kihelyezett konzuli fogadónapok Calgaryban

A Torontói Főkonzulátus vancouveri alkonzulátusa kihelyezett konzuli napokat tart Calgaryban 2023. november 1-3-ig (szerda, csütörtök, péntek) 9:00 és 17:00 óra között. Ügyfélfogadásra jelentkezőket az előzetes jelentkezések magas száma alapján csak a konzuli kerületből tudunk fogadni.

A kihelyezett konzuli fogadónapokon lehetőség lesz a személyes megjelenést igénylő halaszthatatlan ügyek (pl. útlevél, állampolgárság, anyakönyvezés) intézésére. KÉRJÜK HOGY ÚTLEVÉL ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYKÉRELMÜK ESETÉN ÚTLEVÉLKÉPET HOZZANAK MAGUKKAL!

 

Az ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges, ezt megtehetik a mission.van@mfa.gov.hu e-mail címen.

FONTOS! Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy elérhető a főkonzulátusi ügyintézést segítő Konzinfo Ügysegéd konzuli ügyintézési felület (és ennek idegen nyelvű változata, a Konzinfo Start).

 Konzinfo Ügysegéd és Konzinfo Start rendszerekben elektronikusan előkészítheti konzuli ügyeit:

  • kitöltheti adatait és
  • feltöltheti támogató dokumentumait.

A használathoz elegendő egy egyszeri profilregisztráció, az ügyintézési kérelmeket az Online adatlapok/Online forms menüpontból indíthatják el.

Az elektronikus beküldést követően kapnak egy letölthető QR kódot tartalmazó dokumentumot, melyet ügyintézőnknek bemutatva jelentősen csökken ügyintézési idejük.

További információ: https://toronto.mfa.gov.hu/news/elindult-a-konzinfo-uegyseged-es-a-konzinfo-start

Helyszín – Location

     Calgary-i Magyar Kultúrközpont – Hungarian Canadian Cultural Centre

231 Forge Rd. SE.  Calgary, Alberta T2H 0S9