Kihelyezett konzuli fogadónapok Edmontonban

 

A torontói főkonzulátus vancouveri alkonzulátusa kihelyezett konzuli napot tart Edmontonban 2023. október 30-án és 31-én (hétfő, kedd) 9:00 és 16:00 óra között. Ügyfélfogadásra jelentkezőket az előzetes jelentkezések magas száma alapján csak a konzuli kerületből tudunk fogadni.

A kihelyezett konzuli fogadónapon személyes megjelenést igénylő sürgős ügyek (pl. útlevél, állampolgárság, anyakönyvezés) intézésére lesz lehetőség. KÉRJÜK HOGY ÚTLEVÉL ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYKÉRELMÜK ESETÉN ÚTLEVÉLKÉPET HOZZANAK MAGUKKAL!

Az ügyintézéshez időpontfoglalás szükséges, ezt megtehetik a mission.van@mfa.gov.hu e-mail címen.

FONTOS! Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy elérhető a főkonzulátusi ügyintézést segítő Konzinfo Ügysegéd konzuli ügyintézési felület (és ennek idegen nyelvű változata, a Konzinfo Start).

 Konzinfo Ügysegéd és Konzinfo Start rendszerekben elektronikusan előkészítheti konzuli ügyeit:

  • kitöltheti adatait és
  • feltöltheti támogató dokumentumait.

A használathoz elegendő egy egyszeri profilregisztráció, az ügyintézési kérelmeket az Online adatlapok/Online forms menüpontból indíthatják el.

Az elektronikus beküldést követően kapnak egy letölthető QR kódot tartalmazó dokumentumot, melyet ügyintézőnknek bemutatva jelentősen csökken ügyintézési idejük.

További információk: https://toronto.mfa.gov.hu/news/elindult-a-konzinfo-uegyseged-es-a-konzinfo-start

Helyszín – Location

Canadian Hungarian Cultural Society

12847 68 St NW, Edmonton, AB T5C 0E6