Hírek

Főkonzuli válasz a Winnipeg Free Press Magyarországot támadó cikkére

Június 18-án a Winnipeg Free Press tényeket mellőző és alaptalan vádakat tartalmazó véleménycikket jelentetett meg Magyarországról, amelyre Palkovits Valér főkonzul a szerkesztőségnek megküldött és itt olvasható levélben reagált
Tovább

Nemzeti Összetartozás Kerékpártúra Torontóban

Május 29-én nagy érdeklődés mellett rendezte meg a főkonzulátus a Nemzeti Összetartozás Kerékpártúra címmel meghirdetetett eseményt, melyre Ontario tartomány távolabbi pontjairól is érkeztek résztvevők. A hagyományteremtés lehetősége is benne van a programban, mellyel a Magyar Diaszpóra Tanács kanadai regionális elnöke által beharangozott Trianoni Túrához is csatlakozni kívántunk
Tovább

Tájékoztató a május 24-i nyitvatartásról

Május 24-én, a Torontói Főkonzulátus és a Vancouveri alkonzulátus a magyar, illetve a kanadai ünnepnapnak megfelelően zárva tart.
Tovább

Tisztítsd meg környezeted!

Magyarország Torontói Főkonzulátusa „Tisztítsd Meg a Környezeted!” címmel szemétszedési akciót és gyermekrajz-videópályázatot indított. A cél az volt, hogy a rendelkezésükre álló eszközök segítségével felhívják a figyelmet rá, minden egyes személy aktív védelmezője lehet a minket körbe vevő teremtett környezetünknek.
Tovább

Idén is megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 6-án elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program második évfolyamára. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket szeretnék képviselni a világban.
Tovább