Hírek

"Wow Hungary" turizmuspromóciós esemény Torontóban

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 2019. január 22-én tartotta első, a WOW Hungary turizmuspromóciós kampányt bemutató rendezvényét Torontóban, a Főkonzulátus közreműködésével.
Tovább

Palkovits Valér főkonzul vancouveri látogatása

Palkovits Valér főkonzul 2019 január eleji vancouveri látogatása során tájékoztatást adott a magyar szervezetek vezetői és képviselői részére az új alkonzulátus nyitásának aktuális helyzetéről, valamint köszönetét fejezte ki Molnár André tiszteletbeli főkonzul és Szilágyi Amália tiszteletbeli alkonzul hosszú éveken át kifejtett áldozatos munkájáért.

Tovább

1956-os ünnepi megemlékezések és Orbán Balázs miniszterhelyettes torontói látogatása

Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára október 20-23. között Torontóban részt vett az 1956-os megemlékezés-sorozaton.

Tovább

Budapest Airport-Air Canada légiszállítmányozási workshop Torontóban

A BUDAPEST Airport részt vett a világ egyik legnagyobb légiszállítmányozási kiállításán, a TIACA-n (The International Air Cargo Association) Torontóban, amelynek keretében a Főkonzulátus és a BUDAPEST Airport közös szervezésében október 19-én légiszállítmányozási szeminárium megtartására került sor Torontói Főkonzulátuson.

Tovább

Magyar képzőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás a Főkonzulátuson

A nemzeti ünnep alkalmából október 18-án került sor a Főkonzulátuson a Kanadai Magyar Képzőművészek (HUVAC — Hungarian Visual Artists of Canada) képeiből rendezett színvonalas kiállítás megnyitójára.

Tovább